Bröllopsinbjudan tex

Tankar om giftermål:
Ingen bestämmer egentligen innan de växer upp vem de ska gifta sig med. Gud bestämmer allt sånt i förväg, och du kommer på senare vem du får dras med.
Kirsten, 10 år

Tomas och Minna har nu kommit på att det aldrig blir bättre än så här och vi får dras med varandra så tänkte nu att det är dags att gifta oss.

Vad är ett giftermål?
Det är när några har gått ut ett tag och pojken friar till flickan. Han säger: ‘Jag tar dig för att behålla dig i hela mitt liv, eller i alla fall tills vi fått barn och skiljer oss, men du måste göra en speciell sak för mig.’ Sedan säger hon ‘ja’, men undrar vad den där speciella saken är, och om det är något oanständigt. Hon är väldigt nyfiken.
Anita, 9 år
För oss är det ett livslångt förbund och en ceremoni som gör att Tomas Minna Hedda Hugo och Milly äntligen ska bli familjen Ekvall.


Vid vilken ålder är det bra att gifta sig?
Ingen ålder är bra att gifta sig vid. Du måste vara en idiot för att gifta dig.
Fredrik, 6 år
3år, 1år, 5år, 6år, 2år, 32år och 30år ålder kvittar ju, det viktigaste är att det är livet ut.


Hur bestämmer man vem man ska gifta sig med?
Du måste hitta någon som tycker om samma saker. Liksom, om du tycker om sport, så ska hon helst gilla att du tycker om sport, och hon borde se till att chipsen och dippet finns framme hela tiden.
Alan, 10 år
Vi är rätt säkra på att vi bägge inte trodde att vi skulle bli ett par men ödet sa ett annat så det var nog inget som vi bestämde utan det bara blev.



När ska man gifta sig?
Regeln är så här: om du kysser någon så ska du gifta dig med dem och skaffa barn med dem. Det är det enda rätta att göra.
Howard, 8 år
Vi har bestämt att den 15 augusti 2011 ska vi i domkyrkan
bliva man och hustru och skulle härmed vilja
bjuda in er att dela denna dag med oss.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt