v. 12

Måndag: Hugo ska till pappa och körs dit av Tomas. Tomas har ledigt idag och det blir ÖF på fm. Sen på Em blir det mysdag hedda. Vi åkler iväg och bowlar. Hon var super duktig. jag kom sist men det var helt ok. Sen åkte vi och åt gott och kvällen avslutades med lite wii.

Tisdag: sista gången på babysimmet. T kommer och kollar på oss. Vi fick bada med pyamas och blöja .. himmel vilken grej. Resten av dagen går lugnt och fint. Händer inte så mycket ju.

Onsdagen: blev en tur till stadsmissonen. blev inte så mycket en fin molo boddy typ mitt bästa fynd. Sen bar det iväg till Malin och tupperwareparty. Trevligt som tusan och ett köp blev det. Tårt grej förvaring. Super och jag vet att den är bra ju. På em är det barnbytar dag. Så hugo kommer hem är dock lite tjurig men men. Kvällen blir det Hugo mys och lugnt.

Torsdag: Fika hos fam. Karlsson. vi inledde med en promenad hur gött som hälst. Tyvärr gav Milly upp efter ett tag och ville inte. Men men då blev det iväg hem igen och fika leka massa. Åker och hämtar Hugo för att ge oss iväg till Leos lekland. Folktomt men minna hade fika besök ;0) mysigt trevligt och hugo verkade nöjd med att leka av sig. När vi kommer hem blir det snabb puckar och vi var barnvakt en stund med.

Fredag: ..... minns inte just nu jo vi var iväg på ÖF tror jag i alla fall. vi brukar ju vara det på fredagarna men snurrar ihop det lite i hjärnan kanske ;0))

Lördag: vi tog på oss ut och fixade massa. Jag putsade alla fönster och fixade jätte massa där inne. Tala om att det finns skit och saker man måste städa som man inte viste fanns där. Ja det var det vi gjorde sen blev det mys och wii på kvällen.

Söndag: T var borta hela dagen. så jag och svärföräldrarna åkte med barnen på dopets dag i domkyrkan. Där blev det vofflor efter gott gott. Sen var det stor handling och hämta hedda. resten av kvällen var det lugnt och mys hemma.

Söndag:

Kommentarer

Nina sa…
Tack för inspirationen att putsa fönster.. Behövdes efter en tuff vinter..
Svårt att ta tag i det, så man kan behöva en knuff..
Kram
Minname sa…
Haha hade nog varit gladade att inspirera till något roligare än putsa fönster dock ;0)))Men det är skönt när det är gjort och måste göras.
Har ovanvån kvar men eftersom det ska spacklas och slipas väntar jag lite.
Hoppas allt är bra med er annars. Har inte varit vid datan så mycket denna veckan jö.
krma

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt