uterummet


orkar inte skriva om alla turer fram och tillbaka men uterummet har gett min man gråa hår och jag bara sluta lyssna. En sak är säker byggsäljare ha ha det är ett folk man inte sak lite på i alla lägen. nja fast så är det nog med säljare rent allmänt.


sen turerna med grävmaskinisten... ha ha som ska ha allt klart för att snickaren skulle komma på mån. denna gjorde min man lite spak ett par ggn med. stackarn drabbades av ögoninflamation och söndrig maskin. hi hi inget han kan hjälpa men det blir lite nervöst för oss.
inget händer inget händer... sen poff söndag kl 17.30 pang då jäklars... grävmaskinisten kommer och börja gräva och fylla på mackadam. vid 22 la han ner han tänkte att nu är det nog en och annan granne som inte uppskattar massa väsen.


så kom mån morgon och då kom snickaren. ja inte den snickaren vi hade tänkt oss ha ha för han var vi ju inte helt nöjda med efter förrådet. billig jo vist men han gjorde en del slarv enkla lösningar som vi inte uppskattade. så det blev en trevlig snickare i byn http://byggvis.se/


han kom grävmaskinisten kom och lastbil med varuleverans. allt på en gång .. ha ha värsta pådraget på gatan ha ha.
men nu är det igång och det är såååå himla skönt. Jack Lundqvist (snickarn) ser ut att vara så noggran där ute och jag tyckte lite synd om han där borta när himlen bara öppnade sig och allt regn kom. ska bli så skönt att få detta klart.
här kommer lite bilder.



















Ps kan säga det känns lite skumt att ha massa folk så här hi hi är så van att vi gör allt själv!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt