Semester dilemma

Semester vad ska man göra. Vi har vridit tankar fram och tillbaka vad ska vi göra. Vi har en helg bokad med goa vännerna H & J med deras goa N på astrid lindgrens värld. Men det blir bra Mini som åker med. De stora är hos pappa. De stora har varit där 2 ggn och nu var det minis tur. Sen nu kan vi genom att minska familjen trycka ihop oss med H & J i en stuga. Det tackar ekonomin och den sociala faktorn för.

Men vad göra med de stora. Funderat på husvagn … för jäkla dyrt. Tält… nja ja har tältat förr då var det med barnens pappa med hedda i magen och endast ett litet kupoltält för 2 och en MYCKET regnig sommar.

Kollade runt lite … hittade detta på tradera.



Jo vist inte så dum. Lagt bud och vi får se vad det landar på.

Sen sprang ja på detta på blocket till bra pris men missade så klart… ja det var sålt.



Så det blir det inte.

Vidare letning till original pris då har vi hittat ett vi bägge gillar starkt men hua så dyrt det var med tält. Men gubben vill så gärna så vist det kan han betala.
Och om man ser det så då är man fri att åka var som och har alltid ett fugerande boende. Det som gör mig lite rädd för tält är hur säkert är alla sakerna. Då kan ju folk bara gå in och ta en saker. Hua det gör mig oerhört nojjig. Men vist jag skulle tycka det var oerhört kul att bara sätta sig i bilen och åka iväg ;0)

Men men här är tältet vi funderar på annars.





Ja vi får se vart detta slutar!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt