Granens återkomst hi hi

Maken ringt till kommunen idag för att höra sig för om vad som händer nu. Personen på kommen menade väll att granen (för mallis) grannen för er andra hade ringt in och varit lite svår att ha att göra med. Han hade varit arg och gormat och man hade haft svårt att förstå vad han ville.

Man hade väll där påtalat att intyget var ju rätt solklart och svårt att inte tolka att vi inte skulle bygga till tomtgräns. Så man hade ju undrat varför han ville överklaga sitt egna godkännande men vist rätten finns.

Verkade som man där inte heller trodde att han skulle vinna detta men men.

Vi hade i alla fall gjort rätt och vi behöver inte bromsa nått idag. Om ca 1år (ja så lång väntetid är det) kommer man ta upp överklagandet då får vi tid att yttra oss innan dess får vi bygga helt och hållet bara i håller oss till ritningar och bygglov. Detta kommer innebära att ett år ha ha en hel vinter kommer gå. Då har vi den på oss att dokumentera att vi inte har för avsigt att låta snön falla och förstöra hans häck.
Han skrev att det förstörs snabbt. Så om den inte är förstörd på ett år kan vi ju lägga med det i våra motiveringar. För om 1år när man tar upp det kommer vi få yttra oss sen fattar man beslut.
Oom vi får avslag kommer antingen vi ges ett separat på uterum eller så får vi överklaga det så man gör ett på nytt separat på ute rummet. Då detta är ok med detaljplan finns det inget hinder. Så nu kan vi slappna av beställa och bygga ute rum!!

Känns lite kul… ha ha den här grannen lär ju ringa och bråka lite om vart annat men vi kan luta oss tillbaka och fortsätta njuta av vårt bygge ;0)



- Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt