uppdatering grannfejden


just nu händer inte så mycket.
Vi har ju fått reda på att vi fortsätta bygga. vi har pratat med kommunen. han tycker det är sorgligt att detta hänt. han har kollat runt lite och han har sagt att han eller ingen som han frågat har tidigare varit med om att någon överklagat sitt egna godkännande.
kommunen har gått igenom handläggningen och kan inte hitta nått fel i sin handläggning. han menar oxå att raden på godkännandet är svår att misstolka.
men som det är nu tar det 10-12 mån innan saken ens kommer upp för prövning då det finns för få handläggare och för många ärende.
eftersom grannen menar att häcken förstörs väldigt snabbt så borde ju häcken vara så illa där an då .. ha ha eller kanske inte. ja för vi vill ju inte förstöra häcken. det är ju väggen i vårt förråd.
maken var desutom ute och klippte häcken så den är fin och ny klipt och det var INGA problem trots vårt bygge.
man menar på kommunen att han kan överklaga och vist finns minimal chans om de går på hans jag förstog inte. men samtidigt ... ärligt hur kan man misstolka meningen
byggnationen strider mot gällande lag och bryt här med och byggnationen kommer gå till tomtgräns.
sen ursäkta mig om man inte förstår skriver man väll inte under ett papper?!!?!
sen undrar jag hur en specialist läkare kan hävda att han inte förstår det är rak ren enkel svenska. då vet jag inte om jag tycker han är så lämplig som specialistläkare.
men men vi får se vad som händer. men men än händer inget på länge. mer än möjligen att vi får en och annan sur min från grannen. Men det var han som börja så jag bryr mig inte.
han har ju redan förstör relationen hur eller hur. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt