Granfejden fortsätter



Ja när vi kom hem i fredags fanns det ett överklagande.
Överklagandet i faktiskt kopia.





Så nu står det stilla igen. Uterummet är tillfälligt stoppat och idag ska vi ringa kommunen och höra oss för lite. Vi har muttrat och haft oss lite. Men försöker och kan faktiskt skratta åt det med.
I lördags satte maken på takpannor och snöras skydden. Tänkte att det kanske påvisar att vi faktiskt menar allvar att bevara häcken. Vi har ju ingen gagn av att häcken förstörs. Eftersom det inte ska vara vägg på insidan av förrådet utan öppet är det ju häcken som bildar vägg för vårt förråd.


Vi pratade dess utom igår och förra vintern eller om det var den innan hade ju snön trillat från hans lilla hus som är placerat väldigt nära han kära häck och då hade häcken böjt sig av tyngden av snön så jag tror han nog ska bry sig mer om att ta hand om sitt och sin sida. Vi har ju satt upp snöras skydd ju så ingen snö trillar ner på den.


Klippa häcken från vårt tomt kan han glömma hur eller hur. Han kommer efter detta INTE få sätta sin fot på vår tomt. vi får ju vända på de inte vi som bråkar med han tycker jag … eftersom vi mött han hela vägen så mycket vi kunnat. Och frun var den som bestämde vart vi skulle såga av ju. Utan han som bråkar med oss och förstör gran sämjan.


Här är även en kopia på det intyg han skrivit under. Känns ju lite konstigt hur man kan hävda i efterhand att han inte förstog att byggnaden skulle gå fram till häcken. Eller tänker jag fel ;0)




Ja nej och eftersom intyget är utformat som det är tror jag man inte skickat med ritning eftersom det står så klockrent där.
Han har ju skrivit på att han inte har nått att oponera sig att byggnaden är i tomtgräns ju.
Borde han inte kunna göra det nu i efterhand heller. Annars tycker jag att intygen är bajs. Intyget borde ju vara till för att grannen inte ska kunna komma i efterhand ju. Borde vara vatten tätt


- Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt