v. 8

Måndag: Var dags att åka på en lite extra kontroll med Millsans vikt. Väl inne på BVC gick det bra. eller nja en dip hade hon gjort ju. 7950g väger hon nu.




Tisdag: Jeeeeyyyy vi bryter isoleringen lite här och tar hem Sofia och barnen. Allt går super barnen leker och allt är bra. Tyvärr hade Meya någon bacill på gång och mår inte så bra. Vi skickar en kram till henne. Är glad och håller tummarna att Millsan klarar sig.
På kvällen var det andra gången på matlagningskursen.

Onsdag: VI håller oss hemma. Det finns inte så mycket vi kan göra ju. Jag tar tag i köket GOVSTÄDAR satan hela köket och det är sjukt vad skit.

Torsdag: Ja det var samma sak här hålla oss hemma.

Fredag: Vi var hemma hela dagen mös och fixade. På em kom exets nya fru och hämtade Hedda som skulle vara hos henne över helgen. Sen skulle Sigge komma och sova hos Hugo. Sigger kommer och allt går super bra. Dom leker och allt är mys mys, sen var det sova dax. Då bryter sigge ihop och ville inte sova. VI ringer mamma och pappa och på 5 min är dom där och hämtar han. Självklart ska han inte tvingas att sova om han inte vill. Då bryter dock hugo ihop han som skulle ha sovkalas. Slutade med att jag försökte förklara för hugo och han fick somna till en film. Inte lätt han blev så lessen. Men samtidigt inte lätt för sigge heller när rädslan tog över.
Det kommer fler tåg och det är rätt underbart med barn som vill hem. Snart ser vi väll inte röken av de små.

Lördag: Nej nu är vi trötta på isoleringen. Byter den genom att åka till stadsmissionen. Hugo fyndar.


25kr jätte fint!!

Jag hittar inte alls så mycket. Bara går där och muttrar och fattar inte vad det är för fel på folk. Stå i kö och pressa sig in där står man med barnvagn och folk galet prejar en och skiter fullt ut om man har barnvagn eller små barn. Så jävla galet!!!!
På kvällen blir det lite spontan mys med familjen L-R det var tänkt som dam vinkväll men slutade som total mys hela familjen. Det blev Wii spelande och fittnes fit. Haha va fjöning man kan se ut.

Söndag: Vi tar det lite filbunke på FM, sen åker vi iväg och äter lunch .. kände att nej vi var trött på allt vi hade hemma. Sen iväg till förådet lite och rensa upp. Jag åkte iväg och hämtade lilla hedda pedda. Vi åker hem och fixar lite. Sen är det mat och blev även en prom med M. Trevligt och välbehövt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt