Malmö resan har gått ok. Milly fick ju feber på morgonen när vi skulle åka. Kändes inte helt kul. Men både jag och sambon menade på att det kan ju inte hindra sova och vila kan hon ju i bilen ju. Men jag ringde 1177 för att vara extra säker och pratade med dem. Dom sa att kan vara så att kroppen fått för mycket medicin och inte fått chansen att läka bort det. Gav inte mer panodil mm utan lät det vara. Kroppen skapade feber för att bakterierna inte gillade den miljön och att detta tog död på bakterierna. Så om man håller ner febern för mycket får inte kroppens försvar jobba.
Så hon på 1177 tyckte att det var ingen fara att åka så länge Milly verkde orka och vi tog paus och gav vätska. Hon menade ju på att Malmö har ju sjukvår de med.

Fredagen var hon inte pigg och sig själv heller men sen vände det. Nu äter hon ingen som hon ska och på väg att blir frisk. Vi håller oss från smittor ett tag till men men det känns som det är på rätt väg. Tack och lov.

Hon var lite skeptisk mot momo i början men sen efter ett dygn gick det bra. Så när lördag kom gick det så bra att lämna henne hos Momo.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt