Fullt ös


På gott och ont….
Lördagen inleddes med att vi satte i slingor på m. Ha ha hon såg ut som e.t phone home. Lilla O tyckte desutom att hon behövde försvara sig lite … så hon gav mamma ett star wars lacersvärd ha ha. Blev super fint med slingorna. Sen kliptes det en ca 8 cm med. Så nu är hon riktigt piffig och fint.





Sen åkte de en stund ärende och hjälpa syrran för att sen möta upp oss igen för lite burgare och handla godis.
Allt gick fint fint barnen busade som bara den i affären men vi lät dom tänkte bra om de springer av sig lite. De springer runt hörnet vid godiset och vi tänker m och ja så långt kommer de inte… vi var ju 5 sec bort. Och varken lilla O eller M brukar vara benägna att springa bort. Men ack så fel vi hade. för när vi kommer runt hörnet var de som bort blåsta.
Hur fort kan dessa små ben ta sig på 5 sec. Jo tack den frågan kan ja svara på… LÅNGT!
Vi letade som galningar jag, M och stora H. dom var som bortblåsta.
Tyvärr fick vi inte så mycket hjälp av personalen på city gross. Mannen jag bad om hjälp var oerhört otrevlig och flinade och sa den här damen har slarvat bort två barn.
Jo men tackar jag… ha ha slarvat bort. Nej knappast liksom. Ha ha o det roliga var att då var vi två mammor som slarvat bort. Nej hua otrevligare karl får man leta efter men ja antar att han är väll inte kvalifiserad till annat än packa frysvaror på citygross.
Bus ungarna återfanns på mjölkavdelningen glada och full med bus. Vi insåg att dessa två små damer ihop skapar en trygghet och dom glömmer tid och rum för de har så kul så ha ha hök får vi vara nästa ggn.


Vidare till guldfågel arenan och såg en halv fjuttig match med kalmar FF. e inte helt hundra på varför de spelar som de gör det var i alla fall rätt uselt ha ha men men kul att vara där och en upplevelse för barnen.
mini M var så söt när helikoptern kom in och lämnade bollen pekade på den och sa pappa. Ha ha alla flygplan innehåller pappa nu förtiden. Även helikopter tydligen.














Sen bar det iväg hemåt vi var alla nöjda och trötta efter dagen men vilken trevlig dag tack M och O.





Söndagen inleds med att åka till maxi köpa godis. Sen iväg och hämta sonene hos sin pappa. Sen styrdes bilen till R-vägen hämta upp en förväntansfull fröken Karlsson och sonen M ha ha sonen M var då inte lika begistrad som sin mor men men… cirusk skulle det minsann bli hur eller hur.
Vi han ut på motorvägen då jag frågade gladd du har väll biljetterna med… ha ha karlsson utbrister NEEEEEJJJJ vänd så ja det fick vi göra.. vända hem till R-vägen igen och hämta biljetterna. Ha ha inte lätt med alzimers light.
Pitstopp på mc donalds och grabbarna sitter och ojar sig att de minsann inte vill gå på cirkus osv. det var sit här och skit där och så.
Vi hittade inte vart vi skulle men vi tänkte vi kör väll lite kanske kan vi se ett tält. Och pang så yttrade sig ett tält oh hoj.. det var inte det lilla MY GOD.
Pöjkarna blev i eld och lågor och de är inte sämre än att de kan ändra sig … och de tyckte att cikusen var toppen.










Dock fick jag värsta sms:et under föreställnignen … stora H har trillat och slagit sönder framtanden. Vilken mardröm. Det är den permanenta tanden med. Detta var inte vad jag ville ha… så ringa henne hon var uppriven och ledsen vilket man förstår. Och ja tanden är till del av så är det. Så tandläkare och försäkringsbolag. Suck vad är det med mina barn o dess tänder.
Tycker så synd om tjejen.. hua det måste gjort så ont. Bara skär i kroppen på mig bara vid blotta tanken.




Inte så trevlig avslutning på helgen som sagt men en fantastiskt bra helg!!! Förutom rymlingarna och tanden då!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt