v. 14

Måndag: jobba ... haha det kändes ju inte som en bra plan när klockan ringde vill jag lova. Väl på jobbet var det bara att ladda med massa kaffe sen köra på. Fick dock sitta med lite och kolla för himmel vad jag slappnat av under min ledighet. Viste inte en ända TP kod ju.
Slutade lite tidigare för att sen kasta mig in till stan ändra telefon och abonomang. NU så blev det en Iphone 4 himmel vilken grej. Sen iväg hämta barnen hos svärisarna. sen musikleken.

Tisdag: Kan säga att nu var jag lite lätt trött om man säger så. Bara hemma och slappa packa upp och fixa lite tvätt. på kvällen var det iväg på avtackning av 2 som slutat på jobbet. Gott och trevligt.

Onsdag: ja vad tror ni jo lite stadsmissionen ;0)

Torsdag: var bara hemma och tog det lugnt behöver nog det.

Fredag: tog en lång promenad och fixade lite inför lördagens fika. Hade fredagsmys med familjen.

Lördag: Iväg till Öland för att fira alla dessa små goa 1åringar som vi lärt känna under året. Härligt härligt. mini M fick en fin trätårta och en pip groda. Tack C och lilla T. Sen blev det fika hos svärisarna och ts farmor och fika lite till.På kvällen började milly gå och fattade det. vilken lycka!!



Söndag: handla fixa och städa inför kalas med familjen. Mums det blev gulach soppa med nybakt bröd och tårta. Milly tyckte tårta var så där men det lilla hon fick var värsta uppåt chacket ju .. ungen var som galen på kvällen. Gick runt skrattade och hade skit kul ... gå gå gå gå... somnade vid 21 till slut.

Kommentarer

Nina sa…
Låter som att ni har haft en bra vecka. Trevlig avslutning med god mat och gående M

Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt