här kommer krachen som jag skrev om ....

Krachen

(2006-09-17)
Nu vill jag berätta om detta som hände utan att jag vill ha några dumma konentarer.
För 2 dygns sen gick jag I väggen. lilla H hade gråtit skrikigt och haft sig visade att nått inte stämde vi hade provat allt kändes det som. Han var aldrig nöjd. Hade bråkat med ammningen ersättningen funkade inget var bra. Jag gick I tårar. Samtidigt skällde jag på bade han och syrran som är 20 mån.
Tänkte skit oxå han är allergisk. Sökte hjälp. Kom till VC inget fel men dom remiterade vidare till barnakut. Ok tänkte jag tur dom tar mig på alvar. Läkaren där förstog problemet och gjorde allt som han kunde hade en toppen frisk liten kille. Men mamma var ett vrak och inget funkade. Han sa att jag kommer lägga in er… Chockad mamma och tårarna bara sprutade.


Vi fick komma upp på Neo natal och där blev vi inlagda för UTVILNING och för att “lära” hugo leva rätt. Han hade hamnat I fel rutiner. Sov dåligt för han alltid var lite hungrig vaknade 20 min senare åt en skvätt somnade sov 20 min och vaknade åt en skvätt osv. Det vill saga grinik skrikig om vartannat och en mamma som var kaos.


Natten tillbringade jag utan lilla H vilket var lite tufft men jag fick sova 10 timmar =) SKÖNT. Vaknade med röda svullna ögon. lilla H hade ätit bra sovit bra och nu hade han 4 timmars rutiner.
Dom vill jag skulle ligga kvar och det kände jag med. Fick prata om allt med en curator och vila mig mera. Fick hjälp med att han skulle äta rätt och inte fore 4 timmar.
Helt underbart han sov I 3 timmar I sträck låg och myste och pratade med mamma med glada miner.
Natten var samma sak jag gav bort honom under natten. Kändes jobbigt med det var för alls skull. Sov som en gris och vaknade som en helt ny människa ögonen var inte svullna och inte röda och jag mådde bra!


Vi stannade till lunch fyllde på bägges magar och nu är vi hemma igen!
Ville berätta detta för jag undrar om det inte finns en hel del mammaor där ute som är vart jag var och hopaps detta kan hjälpa dem.
Jag levde med idyllen att jag kunde ta hand om barn hade ju ett innan och varit au pair Innan. Jag kan ju!! Vist kan jag men inte när det går fel… det gjorde det rejält och jag krachade.
Vi har nytt hus som jag vill göra fint.. ser allas fina bilder på hur det ska vara och det kan inte vara så svårt kan andra kan vi.


Man kommer hem ska amma för det ska man ju… dottren ska ju vara lätt och sitta fint och mysa med mamma inte göra hyss när man inte kan röra sig. det ena med det andra.
Men vill ha idyllen men har kaoset! Sitter innestängd vågar inte gå ut för man har ingen koll på sonen går och bär och bär (selar sjalar och ja allt man kan tänka sig) ändå är det inte bra nog.
Man vill så mycket men man inser när man lägger sig att jag har inte duchat på en vecka och tänderna har jag borstat dom idag.. man ser ut som en fågelsrämma och undrar om man verkligen ska klara av livet.


Känner att tyst unge snart kastar jag dig med soporna!!!
Jaja det fanns lyckligvis en och annan männsika där ute som såg och kunde läsa mellan raderna och gav mig hjälp. Idag kan jag gråta för jag har det bra 2 unerbara friska barn. Tyvärr känns det lite som jag missat 2 mån av lilla Hs liv I all hysteri … men han tycker inte illa om mamma och nu myser vi massa när han är vaken. Han är ju helt underbar!!!


Ni där ute som känner att ni ger snart upp allt känns fel!! VÅGA SÖK HJÄLP! Stå på er våga visa att ni klarar inte av det. Ni är inte sämre föräldrar för detta ni är nog bara egentligen där jag var för 2 dygn sen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt