Säg mig vilka ställen kan man INTE få....

vattkoppor .... inga har jag kommit på idag. Stackars min lilla H han är så prickig att det nog inte finns. Och myten om att det är bättre att dom får det när dom är mindre .. kyss karlsson... det tror jag inte på.
Stora H hon glassade igenom kopporna mend bravur och nu är hon fri från allt och ja knapt syns att hon haft dem. Men lilla H han är full av dem och liiiiiiiiiiiider.

En sak kan jag lova efter en sömnlös natt har man inte mycekt till övers. Brast totalt ihop och grannarna mått tro jag är tokig... har nog aldrig kommit upp i så hög falsett tidigare. Stackars barn. Inte lätt att vara ensam och trött alltid.

Jag måste ge min stora H en eloge... trots mammas hämska utbrott och humör så kan hon ändå komma på kvällen och ge mig en kram och säga mamma jag ÄLSKAR dig.
Underbar liten tjej som förstår att mamma är trött och älskar henne mer än allt annat. Synd bara att hon inte alltid förstår att det är nog bättre för mamma om man inte testar henne med allt och utmanar henne på mista lilla grej.
Men hon är allt som oftast go den tjejen och rätt lätt att ha. Får väll bara inse att hon är lik sin argbigga till mamma. ;)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt