Grattis fina!!!!

Grattis vännen!!!
Igår fyllde finaste M år.




vän
uttal: /vɛn/
person som en annan person är nära bekant med och vars relation till denna präglas av positiv kontakt, ömsesidig tillgivenhet och tillit



Hur känner man igen en bra vän?
UMO ställde frågan "Hur känner man igen en bra vän?". Här är några av svaren som kommit in.



Jag tror man känner det, jag är säker på att det känns i kroppen när man har en bra vän nära sig, en bra vän finns alltid där och kan ställa upp i vått och torrt, jag tycker att mina vänner visar att dom bryr sig när dom ställer sig på min sida i lägen eller bråk, eller när man mår dåligt.
Mikaela, 15 år



En vän är någon som kan få dig att skratta fast du egentligen bara vill dö. En vän är någon som ställer upp på dig utan att förvänta sig något tillbaka. Med en bra vän behöver man aldrig fundera på varför man är vänner. En riktigt bra vän kan man vara tyst med i timmar men ändå veta precis vad personen tänker på. En riktig vän är en person som ringer på dörren med yoghurt när du ligger sjuk, som hämtar dig med bilen när du behöver räddning, som ringer dig när hon är rädd på natten, som alltid älskar dig fastän du gjort ett misstag.
Stina, 21 år



Någon som finns där ofta och försöker hjälpa en även om du vill vara ifred. För ibland så behöver man stöd och hjälp även om man inte vill ha det. Ens vänner säger att dem alltid finns där för en och hjälper en även om man mår bra och är jättelycklig, bara för att man ska kunna vara säker på att om det en dag händer något så finns de ändå där. Och vänner är människor som finns kvar även om du inte har pratat med dem på länge.
Jerry, 16 år
- Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Michelle sa…
Tack , du är för underbar!!! Kram kram

Populära inlägg i den här bloggen

Höftledsreflux och von rosenskena

helgens skämt